Actueel – Fysiotherapie Lutmers

Utrecht 20 december 2019

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE FEESTDAGEN :

Dinsdag 24 december : 07:00 uur t/m 14:30 uur

     Woensdag  25 en Donderdag 26 december gesloten

Dinsdag  31 december : 07:00 uur t/m 14:30 uur

Woensdag  1 januari gesloten

TEAM LUTMERS WENST U FIJNE FEESTDAGEN

 

Utrecht, 20 september 2019

Stagiaire Laura Dieleman stelt zich voor!

Ik ben Laura Dieleman, fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut in opleiding. Vanaf september 2019 zal ik in het kader van het tweede jaar van mijn masteropleiding bekkenfysiotherapie 40 weken stage lopen bij Lutmers Fysiotherapie. Wanneer u op vrijdagochtend een afspraak heeft bij Frieda van Ederen, kan het daarom zijn dat u mij tegenkomt. Frieda zal iedereen zo goed mogelijk van te voren op de hoogte te stellen van mijn aanwezigheid, maar mocht u dit niet prettig vinden, geeft u dit dan alstublieft aan.

Naast mijn opleiding, werk ik zelf 4 dagen per week als fysiotherapeut in een praktijk in Amersfoort, waar ik sinds mijn afstuderen in 2014 werkzaam ben. Oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak vind ik belangrijk in mijn werk als therapeut.

 

 

 

Utrecht, 1 augustus 2019

Gezocht

Functie : Manueel-therapeut

Voor onze moderne fysiotherapiepraktijk  zoeken per 1 oktober a.s. een ervaren manueel therapeut. Wil je eens iets anders dan kun je bij ons voor 28 uur per week aan de slag. Uitbreiding van de uren behoort tot de mogelijkheden. Je werkdagen zijn in overleg in te plannen. In ieder geval ben je bereid om een avond per week te werken (tot 21:00).

Wij werken nu nog met Intramed en Fysioroadmap maar volgend jaar gaan we over op Intramed compleet.

Onze pluspraktijk is een Keurmerk-praktijk. Je verdient een marktconform salaris met een bonusregeling.

Spreekt dit je aan en zie je er naar uit om te worden opgenomen in een team met diverse specialisaties? Wij willen graag met je sparren over deze functie.

Neem snel contact met ons op en vraag naar Martijn Melis of Paul Looren de Jong.

Maatschap voor Fysiotherapie Lutmers

Eykmanlaan 433

3571 JR Utrecht

Tel:030 2715770

Martijn@lutmersfysiotherapie.nl

of

Paul@lutmersfysiotherapie.nl

 

 

Utrecht 29 mei 2019

Wij zijn donderdag 30 mei op Hemelvaartsdag en maandag 10 juni, 2e Pinksterdag gesloten.

Fijne dagen gewenst.

Team Lutmers

 

Utrecht 17 april 2019

Fijne paasdagen gewenst namens het team Lutmers.
Wij zijn maandag 22 april, 2e paasdag gesloten.
Sjabloondrukken van Annette Fienieg vanaf januari 2019 te bezichtigen in de Prinsenhof bij Lutmers Fysiotherapie.

Utrecht 20 februari 2019

Annette Fienieg (Den Haag 1959) is beeldend kunstenaar en illustrator.
In 1985 studeerde zij af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Utrecht, in de technieken droge naaldets en lithografie.
Tegenwoordig maakt ze -naast tekeningen en schilderijen-voornamelijk sjabloondrukken, een druktechniek waarbij de voorstelling uit stevig papier wordt gesneden, geïnkt en afgedrukt.
Naast vrij Kunstenaar is Annette Fienieg ook illustrator van met name kinderboeken. Annette Fienieg deelt met haar man, de schrijver Koos Meinderts, een werk-en winkelruimte: Prenten & Boeken aan de Prof.A.Mayerlaan 23 in Tuindorp, Utrecht.
Hier kunt u op afspraak terecht.
info@annettefienieg.nl
www.annettefienieg.nl
0302722251

Utrecht 17 december 2018

Afbeeldingsresultaten voor kerst

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE FEESTDAGEN :

Maandag 24 december : 07:00 uur t/m 15:00 uur

Dinsdag 25 en woensdag 26 december gesloten

Zaterdag 29 december gesloten

Maandag 31 december : 07:30 uur t/m 15:00 uur

Dinsdag 1 januari gesloten

TEAM LUTMERS WENST U FIJNE FEESTDAGEN

 

Nieuwe collega’s!

Utrecht 1 oktober 2018

Afgelopen zomer hebben wij van drie collega’s afscheid genomen. Wiko en Wouter hebben gekozen voor een andere werkomgeving. Hans de bijna niet weg te denken receptionist doet met zijn bijna 65 jaar  (maar nog lang niet versleten) een stapje terug en gaat de komende tijd veel op stap met zijn camper. Wij wensen allen een goede toekomst in hun nieuwe uitdaging.

Waar mensen vetrekken worden ook weer mensen aangetrokken. Rick en Steven hebben als startend fysiotherapeut ons team versterkt. Ook hebben we Bianca kunnen strikken als ondersteuning voor de receptie. Allen een fijne tijd gewenst bij Lutmers Fysiotherapie.

 

WEDEROM VERKEERSHINDER EYKMANLAAN!

Utrecht 23 september 2018

Vanaf maandag 24 september a.s. start de tweede fase van de herinrichting Eykmanlaan.

Deze fase heeft betrekking op de uitvoering van 24 september t/m 26 oktober 2018.
– Fietsers: het bestaand fietspad aan de westelijke zijde zal begaanbaar zijn. Het oostelijke fietspad wordt afgesloten en de fietsers worden omgeleid via de Prof. Jordanlaan. Bij de inrit van het gezondheidscentrum wordt een oversteek gerealiseerd.
– Bewoners Eykmanlaan nr.191 – 429 (appartementen): De inrit ter hoogte van ’t Eykpunt is afgesloten. De Bewoners van de appartementen zijn bereikbaar via de Prof. Jordanlaan.
– ’t Eykpunt: De inrit van de Eykmanlaan ter hoogte van ’t Eykpunt is afgesloten. Het Eykpunt is bereikbaar via de Prof. Jordanlaan.
Gezondheidscentrum Prinsenhof: vanuit het zuiden zal het gezondheidscentrum Prinsenhof bereikbaar zijn via de gangbare inrit aan de Eykmanlaan. Het verkeer vanuit het noorden wordt ter hoogte van de benzinepomp OK omgeleid via de Winklerlaan / Prof. Reinwardtlaan / Prof. Melchior Treublaan/ Eykmanlaan. 
– Winkelcentrum de Gaard: het winkelcentrum is vanaf noord en zuid bereikbaar via de Kapteynlaan.
– DierenDokters Utrecht: DierenDokters is vanaf het zuiden bereikbaar via de gebruikelijke route. Vanaf het noorden is DierenDokters te bereiken via de omleidingsroute-D (Winklerlaan / Prof. Reinwardtlaan / Prof. Melchior Treublaan).

 

Deze fase heeft betrekking op de uitvoering van 29 oktober t/m 6 december 2018.
– Fietsers: het nieuw aangelegde fietspad aan de oostelijke zijde zal begaanbaar zijn. Het westelijk fietspad wordt afgesloten en de fietsers worden omgeleid via de oostelijke zijde. Het gezondheidscentrum is bij de inrit en de oversteekplaats bereikbaar.
Pagina 4 van 8
– Bewoners aan de westzijde (appartementen): geen hinder, bereikbaar via gangbare routes.
– Tuindorp west: Dit betreft o.a. Prof. Suringarlaan, Prof. J.W. Dieperinklaan, Prof. Pullelaan, Dr. H.J. Lovinklaan. Deze zijn vanuit het zuiden bereikbaar via de Prof. Leonard Fuchslaan, en vanuit het noorden via Winklerlaan / Prof. Reinwardtlaan / Prof. Melchior Treublaan.
De bewoners kunnen de wijk verlaten via Prof. Melchior Treublaan / Prof. Sprengerlaan / Prof. Sjollemanlaan / Raiffeisenlaan.
– ’t Eykpunt: geen hinder, bereikbaar via gangbare routes.
Gezondheidscentrum Prinsenhof: vanuit het zuiden zal het gezondheidscentrum Prinsenhof bereikbaar zijn via de gangbare inrit aan de Eykmanlaan. Het verkeer vanuit het noorden wordt omgeleid via de Prof. Jordanlaan / Eykmanlaan.
– Winkelcentrum de Gaard: het winkelcentrum is vanaf noord en zuid bereikbaar via de Kapteynlaan.
– DierenDokters Utrecht: DierenDokters is vanaf het zuiden bereikbaar via de Prof. Leonard Fuchslaan. Vanaf het noorden is DierenDokters te bereiken via de omleidingsroute-D (Winklerlaan / Prof. Reinwardtlaan / Prof. Melchior Treublaan).

De werkzaamheden zullen tot en met medio maart  2019 duren. Hoe het schema er vanaf januari uitziet zal later worden gecommuniceerd.  Wij hopen dat het u  niet al te veel hinder gaat geven.

Team Lutmers Fysiotherapie

Utrecht 14 juli 2018

Op donderdag 7 juni j.l. was er in de Prinsenhof een bijeenkomst over hardloopblessures. Deze avond was georganiseerd door Topzorg voor U.  aanwezig waren Maarten van de Worp, fysiotherapeut en bewegingswetenschapper en gepromoveerd op het onderwerp “Bestaat blessurevrij hardlopen wel?” Samen met Gijs Lentjes, sportarts in het UMC en teamarts bij FC Utrecht gaven ze een beeld van de meest voorkomende blessures bij het hardlopen. Of blessurevrij hardlopen bestaat lijkt mij een utopie. Met een goede conditie en een dito trainingsschema ben je al een heel end op weg!  Na de vragen was er nog een gezellig hapje en drankje. Wederom een geslaagde avond.

Utrecht 7 mei 2018

Afbeeldingsresultaat voor pinksteren en hemelvaartsdag

De Praktijk is op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei)  en Pinkstermaandag ( maandag 21 mei) gesloten.

Utrecht 26 april 2018

Afbeeldingsresultaat voor koningsdag

KONINGSDAG vrijdag 27 april

 zijn we de gehele dag gesloten.

 De afspraken op zaterdag 28 april gaan wel gewoon door!

 Indien u contact met ons wilt hebben kunt u vanaf maandagmorgen 08.00 uur bellen met de praktijk op nummer 030-2715770 of mailen naar info@lutmersfysiotherapie.nl

Nieuwe collega’s Lutmers Fysiotherapie

Utrecht 11 april 2018

In maart is Wiko van ’t Oever ons gaan assisteren als algemeen fysiotherapeut. Wiko is vorig jaar zomer afgestudeerd en is voor ons breed inzetbaar. Deze maand hebben we ook de al lang bestaande vacature Kinderfysiotherapie weten in te vullen. Dorien Nauta is al jaren werkzaam als Kinderfysiotherapeut. Beide nieuwe collega’s wensen wij veel werkplezier toe bij Lutmers Fysiotherapie.

Praktijk op maandag  tweede paasdag gesloten

Utrecht 29 maart 2018

De praktijk is maandag 2 april gesloten.

Verkeershinder rondom Gezondheidscentrum Prinsenhof + uitbreiding betaald parkeren per 3 april a.s.

Utrecht 28 maart 2018

Wijkbericht maart 2018:

“Vanaf 28 maart a.s. gaat de infra aannemer verder met de werkzaamheden aan het zuidelijke deel van
de Eykmanlaan (nieuwe weg, groene middenberm, banden etc.). In het overleg met BBU (Bureau
Bereikbaarheid Utrecht; vertegenwoordigd door o.a. hulpdiensten/gemeente) is aangegeven dat de
Eykmanlaan tijdens deze werkzaamheden niet door middel van een gedeelde rijbaan (zogenaamd
om-en-om geregeld met verkeerslichten) gebruikt kan worden, maar dat er voor de veiligheid een soort
‘ringleiding’ gecreëerd moet worden.
Hierdoor zal de Eykmanlaan tijdelijk vanaf de bocht bij Apotheek De Gaard alleen in noordelijke richting
(richting de benzinepomp) bereikbaar zijn. Voor het verkeer vanaf de benzinepomp richting het
Eykmanplein gaat de omleiding (via de 30 km zone) via een stukje Winklerlaan naar de Lamerislaan,
Kapteynlaan en via de nieuwe bussluis en de Troosterlaan naar de Kardinaal de Jongweg (zie figuur 1).
Om de bocht Winklerlaan-Lamerislaan goed te kunnen maken, zal het parkeren voor het eerste deel op
de hoek Lamerislaan aan de zijde van de flats tijdelijk niet mogelijk zijn.

In deze periode zal de Prof. Jordanlaan bij de Eykmanlaan afgesloten zijn voor doorgaand verkeer (t/m 18 mei).
Fietsers en voetgangers worden omgeleid aan het begin van de Prof. Jordanlaan naar de oversteek op de
Eykmanlaan. Ook het autoverkeer wordt via bebording omgeleid via de Eykmanlaan.
De bushalte op de Eykmanlaan (ter hoogte van Prof. Jordanlaan) in de richting van het Eykmanplein zal
verplaatst worden naar de ‘oude bussluis’ ter hoogte van het winkelcentrum/achterzijde van de kerk. De bus
zal deze route vanaf maandag 26 maart a.s. rijden.
Verdere planning:
• Omstreeks 12 april a.s. zal de Kapteynlaan vanaf de Eykmanlaan (1 rijbaan) weer bereikbaar zijn.
• Vanaf week 21 is de Kapteynlaan weer in twee richtingen bereikbaar.
• Vanaf week 22 zijn de werkzaamheden aan de Eykmanlaan afgerond en wordt de omleiding opgeheven.”

Het mag duidelijk zijn dat het nog een tijdje onrustig blijft rondom de Prinsenhof maar ze zitten niet stil!  Wij willen u er ook op wijze dat per 3 april 2018  betaald parkeren in de Lamerislaan e.o. van kracht is. Dit is globaal het gebied tussen de Prof. Jordanlaan en de Lamerislaan van maandag tot en met vrijdag van 06:00 uur tot 11:00.

Jaarlijkse BLS wederom groot succes bij Lutmers Fysiotherapie

Utrecht 16 maart 2018

Gisteren was er bij Lutmers Fysiotherapie voor de derde keer op rij  de jaarlijkse BLS (Reanimatie & AED training). Samen met bijna zestig collega’s van Topzorg voor U hebben we weer de puntjes op i gezet. In het Gezondheidscentrum Prinsenhof hangen twee AED’s.

Samenwerking  Lutmers Fysiotherapie en  Sporting ’70 geïntensiveerd

Utrecht 23 februari 2018

De onthulling vorige week van ons reclamebord bij Sporting’70 is een versteviging van de samenwerking die er tussen Lutmers Fysiotherapie en Sporting’70 al jaren bestaat. Guus en Wouter, zelf actief lid bij Sporting’70 zijn de contactpersonen voor Lutmers Fysiotherapie.

Kunst bij Lutmers Fysiotherapie

Utrecht 30 januari 2018

Het is menigeen al opgevallen dat wij sinds vorig jaar november een aantal mooie schilderijen in de gangen hebben hangen. Judith Spithoven heet de kunstenares en geeft hieronder uitleg over haar werk. De schilderijen zijn nog te bewonderen tot begin april.

Schilderijen

Judith Spithoven

 

Bij deze expositie is werk te zien uit de volgende series:

 

‘Luchtlandschappen’

Techniek: Olieverf, olieverfkrijt en bij sommige doeken uit deze serie, afdrukken van papierreliëfs op doek

Bij de serie ‘luchtlandschappen’ heb ik gewerkt met dunne verflagen die elkaar overlappen en bedekken waardoor er diepte ontstaat in het schilderij. In deze serie laat ik luchtige bellen loskomen van de aardse vlakken om een geluksmoment te ‘vangen’.

 

“Tempels”

Techniek: Acryl of olieverf op doek

Dit werk laat abstracte, symmetrische composities zien in tegenstelling tot realistisch geschilderde veertjes. Ook bij deze doeken heb ik gebruik gemaakt van het laag-over-laag opbrengen van de kleurvlakken. Onderliggende verflagen heb ik naar boven gehaald door bovenliggende lagen weg te krassen of door ze, door de bovenliggende dunnere verflagen heen, zichtbaar te laten.

In deze serie laat ik de robuuste, monumentale vormen een tempel zijn voor de kwetsbare, luchtige veertjes.

 

“Abstracte Landschappen”

Techniek: Olieverf, reliëfpapier en draad op doek

 Dit werk kenmerkt zich door symmetrisch opgebouwde composities waarbij kleurvlakken, in acryl- of olieverf, laag over laag zijn opgezet. Hierbij heb ik geëxperimenteerd met het gebruik van de verf waarbij een spanningsveld is ontstaan tussen dunne verflagen naast dik opgebrachte lagen verf en zware vlakken in contrast met fragiele lijntjes. Door het toepassen van verschillende verflagen en het toevoegen van (afdrukken van) papier op het doek ontstaat er een gelaagdheid in het beeld. Ik heb als doel gehad door compositie en kleurgebruik een bepaalde rust in het beeld te creëren. Het resultaat laat abstracte landschappen zien waarin fragiele lijnen en ladders een verbinding maken met dierbare herinneringen.

 In mijn atelier en op mijn website is meer werk te zien

uit deze  en andere series schilderijen (vrij werk en in opdracht), portretten en ruimtelijk werk.

www.judithspithoven.nl

Veranderingen binnen Lutmers Fysiotherapie

Utrecht 8 december 2017

2017 is alweer bijna voltooid verleden tijd. Bij Lutmers Fysiotherapie is het een bewogen jaar geweest. Maar liefst twee medewerkers, Jeroen en Peter gaven dit jaar te kennen dat ze voor zichzelf wilden gaan werken. Ondanks dat deze trouwe steunpilaren node gemist zouden worden gunden wij ze deze volgende  stap in hun carrière.  Het afscheid van beide was hartverwarmend. Martijn, Paul en het team Lutmers wensen Jeroen en Peter een grandioos vervolg van hun verdere loopbaan toe.

Waar mensen vertrekken komen er ook mensen bij. Eind vorig jaar begroette we al een oude bekende, Mandy de Ronde. Mandy werkte in het verleden al  eens bij ons maar  is teruggekomen als Manueel therapeut. Zij springt in het gat wat Jeroen achterlaat. Ook Guus de jager en Wouter de Vroome hebben ons team versterkt. Deze jonkies, beide voetballers van Sporting 70,  richten zich bij ons op o.a. de begeleiding van sporters en hebben een wekelijks spreekuur bij hun club. Wij wensen allen een fijne tijd bij Lutmers Fysiotherapie toe.

Op facilitair gebied heeft  Ivonne deze zomer aan de balie versterking gekregen van Hans Bouwmans. Hans  zorgt ervoor dat de balie vooral in de middag bezet is. Hans is een duizendpoot en is als oud HR-manager ook van waarde voor het management.

Ook voor de komende twee jaar mogen we ons weer pluspraktijk noemen. We zijn uitstekend door de audit gekomen. Onze waardering gaat uit naar  het gehele team en in het bijzonder voor onze kwaliteitsmedewerker Jorrit Ackema.

Route naar Eykmanlaan 433

route lutmers