Medische training

Volg nu ook een beweegprogramma bij Lutmers Fysiotherapie! 

 

 

Medische training

Medische training is een vorm van bewegen onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Het bewegen bestaat uit cardio- en krachttraining.

Doelgroep

Mensen die bekend zijn met gezondheidsproblemen of lichamelijke klachten. Het is ook mogelijk om onder begeleiding fit te worden of een start te maken naar het individuele sporten.

Als u onder behandeling bent geweest van één van onze fysiotherapeuten kunt u een doorstart maken in onze groepen.

Individueel trainigsschema

Er wordt eerst een intake met u gedaan door een fysiotherapeut. Deze gaat met u bespreken wat uw doelen zijn en er wordt gekeken naar uw fitheid. Na de intake worden doelen gesteld en een individueel trainingsschema gemaakt, waarmee u de komende weken aan de slag gaat. De training wordt in groepen gegeven van maximaal 5 personen.

Mogelijke gezondheidsproblemen

1        Lage rugklachten
2        Pijn aan gewrichten / spieren
3        Diabetes
4        Obesitas (overgewicht)
5        Hart en vaatziekten
6        Oncologierevalidatie
7        Reuma
8        COPD

Zorgverzekeraars

Diverse zorgverzekeraars vergoeden beweegprogramma’s.

Informatie

Voor verdere vragen of informatie kunt u terecht bij de receptie of een van onze andere collega’s. Jolanda Campagne of Lieke de Jong zullen de intake met u doen.

Ook mensen die graag kleinschalig, in een veilige omgeving en onder begeleiding van een fysiotherapeut willen trainen om klachten te voorkomen of met een ander specifiek doel zijn bij ons welkom.

Dit kan door het aanschaffen van “strippenkaart” van 10 of 20 maal 1 uur trainen.