Online fysiotherapie

Vanuit huis videobellen met uw therapeut

Vanaf nu kunt u Online een afspraak maken met één van onze therapeuten.
Dit kan goed van pas komen indien u krap in tijd zit, verkouden bent of u vind het onprettig om naar de praktijk te komen.
Daarnaast is het erg makkelijk om een afspraak die u op de praktijk had om te zetten naar een online afspraak, indien u bijvoorbeeld kampt met verkoudheidsklachten. Zo proberen wij u zo optimaal mogelijk te helpen en mogelijkheden te bieden.

Hoe werkt het?

  1. Schrijf u in bij de praktijk. Dit kan telefonisch of via de website. Indien u zich via de website inschrijft wordt u gebeld om een afspraak in te plannen.
  2. Voor het videobellen maken wij gebruik van de MijnZorgApp. Download deze op uw tablet of smartphone. Hiermee kunt u de afspraken zien, videobellen en oefeningen bekijken. De inlog gegevens krijgt u zodra u in ons systeem staat ingeschreven.
  3. Zorg ervoor dat u voor de videobel afspraak 10 minuten van te voren uzelf en de omgeving klaar maakt voor het gesprek:
    Zorg voor een rustige omgeving, positioneer de tablet of smartphone zodat u goed zichtbaar bent.
  4. De therapeut bespreekt de klachten met u, stelt een diagnose en zal hierna een behandelplan en een oefenprogramma opstellen.
    Dit oefenprogramma krijgt u via de MijnZorgApp binnen.

Indien u meer informatie wil, kunt u in het Help rubriek in de MijnZorgApp kijken of contact opnemen met de praktijk.

MijnZorgApp – De mobiele app voor fysiotherapie en oefentherapie